Overslaan naar content

Senior IT Project Manager

Op locatie
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
Professional Services

Functieomschrijving

BPSOLUTIONS heeft ambitieuze groeidoelstellingen. Wij willen onze positie op het gebied van Mission Critical IT en Hybrid Cloud verder uitbouwen. Om dit te versnellen zijn we op zoek naar een ervaren Senior IT Project Manager die het Professional Services team komt versterken.


Als Senior IT Project Manager ben je de spin in het web tussen de diverse afdelingen binnen BPSOLUTIONS en de klant en begeleid je de diverse complexe projecten tot een succesvolle implementatie. Jij weet als geen ander de krachten van je mede collega's zo in te zetten dat de klant tevreden is en blijft en weet knopen door te hakken waar nodig. Je streeft naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid en doet dit door de wensen van de klant te vertalen naar oplossingen. 

Wat ga je doen:

 • In de presales fase stel je in nauwe samenwerking met de verkooporganisatie en de klant het projectplan op;
 • Je draagt na het verkrijgen van de opdracht de volledige verantwoordelijkheid voor de uitvoering en het resultaat binnen de (budgettaire) afspraken tot en met de afsluitende projectevaluatie en nazorg;
 • Het verzorgen van interne- en externe voortgangsrapportages, contractmanagement en stakeholdermanagement;
 • Je bent het aanspreekpunt voor alle betrokkenen en stelt de nodige prioriteiten;
 • Gedurende de uitvoering van de projecten coach en begeleid je de betrokken medewerkers;
 • Vanuit deze rol voer je de regie op de dienstverlening naar klanten en vormt vanuit die verantwoordelijkheid een ‘linking pin’ naar de beheerorganisatie.

Vereisten

Onze ideale kandidaat:

 • Snapt onze business, kent de oplossingen, diensten en de markt;
 • Heeft een analytisch denkvermogen, is assertief en communicatief vaardig;
 • Beschikt over creativiteit, passie voor IT, energiek en houd van plezier in zijn/haar job;
 • Kan uitstekend planmatig en doelgericht werken;
 • Heeft oog voor detail, is een echte teamspeler, maar ook leider, heeft een hoge gunfactor en is altijd op zoek naar nieuwe kansen.

Wat bieden we:

 • Een prettige, open, respectvolle werkomgeving, met leuke collega’s;
 • Een marktconform salaris;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Mogelijkheden om je te ontwikkeling als mens en als professional.


Over BPSOLUTIONS:

Lets create a smarter future.

BPSOLUTIONS helpt organisaties hun Mission Critical IT in te richten op een manier waardoor de organisatie slimmer wordt en daardoor vooruitgang kan boeken. Bedrijven kunnen letterlijk hun ‘mission’ niet uitvoeren als er iets misgaat met deze data. Dit maakt Mission Critical IT dus misschien wel het meest waardevolle bezit van een bedrijf. Iets wat moet worden geborgd en daarnaast ten volle moet kunnen worden uitgeput.

Aan de ene kant zorgen we dat de IT up and running is en blijft en aan de andere kant zorgen we er met Data Analytics en AI voor dat bedrijven klaar zijn voor de toekomst, waarmee data echt voor de organisatie gaat werken. BPSOLUTIONS kan organisaties volledig ontzorgen met een advies op maat op basis van de volledige business implicatie van een oplossing en dienst. Onze specifieke, diepgaande kennis op het gebied van data gedreven Hybride Cloud data architecturen, Business Continuity, Data Analytics en AI en ons 24/7 Operations Control Center (OCC), geeft ons een unieke positie op het gebied van Mission Critical IT in Nederland.

Groepstructuur

BPSOLUTIONS is onderdeel van Yuma, een internationale groep met ruim 650 medewerkers waarbinnen we klanten helpen bij hun digitale transformatie op het gebied van: Digtal strategy, IT architecture, application development, data, security, cloud & managed services. De bedrijven in de groep zijn: TotalDesign, XPLUS, Luminis en BPSOLUTIONS. Meer informatie over Yuma vind je op https://weareyuma.com/.

Hoe werken we:

Bij BPSOLUTIONS hanteren we vier kernwaarden: TOGETHER, GETTING IT DONE MENTATILITY, FLEXIBLE, TRANSPARANCY.

Dit zie je terug in onze open, directe, respectvolle, dynamische en vooruitstrevende cultuur. We waarderen eigen inbreng, sturen op persoonlijke groei en bieden je de mogelijkheid het beste uit jezelf te halen. Bovenal zijn we betrouwbaar, open, eerlijk en transparant, naar elkaar, naar onze klanten en onze partners. We willen beter zijn “dan de rest” en vooral ook uitblinken in klant en medewerker tevredenheid. Niet voor niets scoren we extreem hoog op het gebied van klanttevredenheid. Inmiddels wordt BPSOLUTIONS al meerdere jaren geplaatst bij de Top IT dienstverleners van Nederland in de jaarlijkse Giarte ITXperience monitor. Met een 100% FANSCORE en een Customer Delight van 88 zijn wij de leidende Managed Services Provider in Nederland. We adopteren verandering, werken in agile teams, hebben gedegen, klantgerichte en zekerheid borgende processen, en werken met state of the art technologie.


Heb je interesse:

Ben jij die energieke Senior IT Project Manager? Reageer dan snel via de link of stuur jouw CV met motivatie naar recruitment@bpsolutions.com. In het geval van vragen over je sollicitatie, neem dan contact op met Paul van der Hilst, HR Business Partner 030-303 2900.

Op locatie
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
Professional Services

of

Op locatie
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
Professional Services

Let’s make data work!

We’re always looking for people with unique skills. Send us your CV and we’ll get in touch when we have an opening that matches your expectations.