Skip to content

Financieel Administratief Medewerker

Utrecht, Utrecht, NederlandFinance

Functieomschrijving

BPSOLUTIONS is een dynamisch en groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in Mission Critical IT en Digitale Transformatie. Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en streven voortdurend naar verbetering.

Om ons business supportteam te versterken, zijn we op zoek naar een gemotiveerde Financieel Administratief Medewerker. Dit team verwerkt verkooporders, regelt inkoop, houdt backorder- en leveringsprocessen in de gaten, staat leveranciers en partners te woord en last but not least zorgt voor een optimaal verloop van een clean order to cash proces en de maandafsluiting. Kortom je zult nauw samenwerken met alle business support collega’s.

Vereisten

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

 • Verwerken van ontvangen orders;
 • Administratieve inrichting en vastlegging van projecten;
 • Het verwerken van inkomende facturen en betalingen;
 • Het samen verzorgen van de maand- en jaarafsluiting;
 • Maken van voortgangsrapportages inzake de orderafhandeling;
 • Bewaken dat procesafspraken worden nageleefd en adviseren over procesverbeteringen;
 • Gezamenlijk verantwoordelijk voor diverse facilitaire taken.

Onze ideale kandidaat:

 • Is accuraat, nauwkeurig en heeft oog voor details;
 • Is een Excel kenner en heeft als pré Power-BI kennis;
 • Heeft aantoonbare ervaring met financiële administratie;
 • Heeft een proactieve houding en kan goed anticiperen;
 • Is minimaal 32 uur beschikbaar;
 • Heeft minimaal een MBO-diploma in financiën, administratie of een vergelijkbare opleiding.

Wat bieden we:

Wij bieden een open, respectvolle en uitdagende werkomgeving waar plezier, vooruitstrevendheid en een ‘getting it done’ mentaliteit heerst. Dit in een state of the art werkplek in Papendorp Utrecht, welke eenvoudig te bereiken is met openbaar vervoer of de auto. Verder de mogelijkheid om je te ontwikkelen als mens en als professional. Daarnaast bieden we een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. 


Over BPSOLUTIONS:

Lets create a smarter future.

BPSOLUTIONS helpt organisaties hun Mission Critical IT in te richten op een manier waardoor de organisatie slimmer wordt en daardoor vooruitgang kan boeken. Bedrijven kunnen letterlijk hun ‘mission’ niet uitvoeren als er iets misgaat met deze data. Dit maakt Mission Critical IT dus misschien wel het meest waardevolle bezit van een bedrijf. Iets wat moet worden geborgd en daarnaast ten volle moet kunnen worden uitgeput.

Aan de ene kant zorgen we dat de IT up and running is en blijft en aan de andere kant zorgen we er met Data Analytics en AI voor dat bedrijven klaar zijn voor de toekomst, waarmee data echt voor de organisatie gaat werken. BPSOLUTIONS kan organisaties volledig ontzorgen met een advies op maat op basis van de volledige business implicatie van een oplossing en dienst. Onze specifieke, diepgaande kennis op het gebied van data gedreven Hybride Cloud data architecturen, Business Continuity, Data Analytics en AI en ons 24/7 Operations Control Center (OCC), geeft ons een unieke positie op het gebied van Mission Critical IT in Nederland.


Groepstructuur

BPSOLUTIONS is onderdeel van een internationale groep met ruim 350 medewerkers waarbinnen we klanten helpen bij hun digitale transformatie op het gebied van: Digtal strategy, IT architecture, application development, data, security, cloud & managed services. De bedrijven in de groep zijn: TotalDesign, XPLUS, Luminis en BPSOLUTIONS.


Hoe werken we:

Bij BPSOLUTIONS hanteren we vier kernwaarden: TOGETHER, GETTING IT DONE MENTATILITY, FLEXIBLE, TRANSPARANCY.

Dit zie je terug in onze open, directe, respectvolle, dynamische en vooruitstrevende cultuur. We waarderen eigen inbreng, sturen op persoonlijke groei en bieden je de mogelijkheid het beste uit jezelf te halen. Bovenal zijn we betrouwbaar, open, eerlijk en transparant, naar elkaar, naar onze klanten en onze partners. We willen beter zijn “dan de rest” en vooral ook uitblinken in klant en medewerker tevredenheid. Niet voor niets scoren we extreem hoog op het gebied van klanttevredenheid. Inmiddels wordt BPSOLUTIONS al meerdere jaren geplaatst bij de Top IT dienstverleners van Nederland in de jaarlijkse Giarte ITXperience monitor. Met een 100% FANSCORE en een Customer Delight van 88 zijn wij de leidende Managed Services Provider in Nederland. We adopteren verandering, werken in agile teams, hebben gedegen, klantgerichte en zekerheid borgende processen, en werken met state of the art technologie.


Heb je interesse:

Ben je klaar om deel uit te maken van ons team en je carrière in de financiële administratie voort te zetten? Reageer dan via de link of stuur jouw CV met een korte motivatie naar recruitment@bpsolutions.com. In het geval van vragen over je sollicitatie, neem dan contact op met Paul van der Hilst, HR Business Partner 030-303 2900. We kijken uit naar je sollicitatie!Utrecht, Utrecht, Nederland
Finance

of

Utrecht, Utrecht, Nederland
Finance

Let’s make data work!

We’re always looking for people with unique skills. Send us your CV and we’ll get in touch when we have an opening that matches your expectations.