We leven in een ‘always on’ wereld waar veel bedrijven 24/7 functioneren. Een wereld die elke dag slimmer en innovatiever is én ons nieuwsgierig maakt naar wat het nog meer in petto heeft. Succes in de toekomst gaat niet meer over wélke data je tot je beschikking hebt, maar het gaat over toegang hebben tot de netwerken waar je deze data kunt vinden, over hoe je er mee om moet gaan en vooral over wát je ermee kunt doen. Over weten hoe je data voor jou kunt laten werken.

Wij beseffen dat de IT wereld continue in beweging is. Dat alleen een permanente focus op kennis en ontwikkeling ervoor zorgt dat je vooroploopt en dé expert op het gebied van mission critical IT bent én blijft.

Bij alles wat we doen maken we de wereld een beetje slimmer.

Wie zijn wij

Dit is wat we doen

BPSOLUTIONS MAAKT ORGANISATIES SLIMMER

BPSOLUTIONS helpt organisaties hun Mission Critical IT in te richten op een manier waardoor de organisatie slimmer wordt en daardoor vooruitgang kan boeken. Bedrijven kunnen letterlijk hun ‘mission’ niet uitvoeren als er iets misgaat met deze data. Dit maakt Mission Critical IT dus misschien wel het meest waardevolle bezit van een bedrijf. Iets wat moet worden geborgd en daarnaast ten volle moet kunnen worden uitgeput.

Aan de ene kant zorgen we dat de IT up and running is en blijft en aan de andere kant zorgen we er met Data Analytics en AI voor dat bedrijven klaar zijn voor de toekomst, waarmee data echt voor de organisatie gaat werken. BPSOLUTIONS kan organisaties volledig ontzorgen met een advies op maat op basis van de volledige business implicatie van een oplossing en dienst. Onze specifieke, diepgaande kennis op het gebied van data gedreven Hybride Multi Cloud data architecturen, Business Continuity, Data Analytics en AI en ons 24/7 Operations Control Center (OCC), geeft ons een unieke positie op het gebied van Mission Critical IT in Nederland.


HOE WERKEN WE

Bij BPSOLUTIONS hanteren we vier kernwaarden: TOGETHER, GETTING IT DONE MENTATILITY, FLEXIBLE, TRANSPARANCY.

Dit zie je terug in onze open, directe, respectvolle, dynamische en vooruitstrevende cultuur. We waarderen eigen inbreng, sturen op persoonlijke groei en bieden je de mogelijkheid het beste uit jezelf te halen. Bovenal zijn we betrouwbaar, open, eerlijk en transparant, naar elkaar, naar onze klanten en onze partners. We willen beter zijn “dan de rest” en vooral ook uitblinken in klant en medewerker tevredenheid. Niet voor niets waarderen onze klanten onze dienstverlening met een buitengewoon hoge NPS van 87 en is er zeer weinig verloop in ons team! We adopteren verandering, werken in agile teams, hebben gedegen, klantgerichte en zekerheid borgende processen, en werken met state of the art technologie.

We bieden onze collega’s de ruimte om hun tijd zelf in te delen en verwachten van jou als professional dat je de juiste mix aanbrengt tussen op kantoor zijn, vanuit huis werken en bij klanten. Ons kantoor biedt je de gelegenheid om samen te werken met collega’s en te ontmoeten en netwerken. Daarnaast beschikken we over alle functionaliteit om efficiënt thuis te kunnen werken of elke andere willekeurige plek. Per januari 2021 zijn we gehuisvestigd in een state of the art, moderne kantoorlocatie in Utrecht Papendorp. Kortom; wij zorgen voor de middelen en atmosfeer om optimaal te kunnen presteren en op voor jou en ons optimale wijze te kunnen functioneren.

Onze kernwaarden

Wat ons bindt

  1. Together - Wij geloven in de kracht van samen. Door samen te werken, creëren we de beste inzichten. Door onze expertise te bundelen (intern en extern) bereiken we meer.

  2. Flexible - Geen enkele organisatie en uitdaging is hetzelfde. De complexiteit van de mission critical IT omgeving vraagt om een flexibele aanpak. Alleen dan kunnen we een optimale oplossing en 100% tevredenheid garanderen. Wij zijn flexibel en passen ons aan de klant aan.

  3. Getting it done mentality - Onze drive en commitment gaan zo ver dat we altijd voor alles een passende oplossing vinden. Gegarandeerd.

  4. Transparency - De manier waarop wij werken is transparant, open en eerlijk. We creëren zo een prettige en constructieve manier van werken en staan echt altijd voor de klant klaar.

Werken bij BPSOLUTIONS

Wat kan je van ons verwachten?

  • Klantgerichtheid & Kwaliteit
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Het mooie van werken bij BPSOLUTIONS is dat het een gezonde organisatie is, waardoor er volop ruimte is voor innovatie die op een beheerste manier voor klanten wordt gemonetariseerd. Hierdoor kunnen wij onze klanten helpen hun onderscheidend vermogen te vergroten.

Mark Jansen
Service Strategy Consultant

Wat we doen

MAKE DATA WORK

Locatie

Papendorpseweg 99, Utrecht, Nederland

BPSOLUTIONS

BPSOLUTIONS is stituated at SECOYA, Business Park Papendorp in Utrecht.

Wie we zijn

De mensen achter de organisatie

Eric Lokhorst
Technical Consultant
Jurgen Mulder
Technical Consultant
Hans-Peter Smits
Client Executive
Thomas Braakman
Client Service Manager
Gert Jan Akkerman
Team Lead Mission Critical
Stefan Folkerts
Cloud Strategy & Design Architect
Mark de Groot
CEO
Ronald van Heek
Chief Commercial Officer
Alma van Ramele
Finance & Administration
Michael Maijen
Mission Critical Engineer
Bo-Nathan London
Cloud Strategy & Design Architect
Mark Koetsier
Technical Consultant
Louis Joosse
Service Strategy Consultant
Mark Jansen
Service Strategy Consultant
Xander Siliakus
Technical Consultant
Peter Strijbosch
Technical Consultant
Dirk Verhoeff
Mission Critical Engineer
Lot van Wegen
Chief Marketing Officer
Rick Schouten
Head of Finance
Anouk Zuure
Executive Assistant

BPSOLUTIONS

MAKE DATA WORK

Let's create a smarter future, together!